Het Opruimfestival
€1397,00

Je kent opruimgoeroe Marie Kondo en haar KonMari methode waarschijnlijk wel via haar Netflix series ‘Tidying up with Marie Kondo’ en ‘Sparking Joy with Marie Kondo’ of haar boeken ‘Opgeruimd’ en ‘Spark Joy’. Je ziet de huizen van de gezinnen die meedoen transformeren van vol en chaotisch naar ruimtes met overzicht en rust. Ook zie je een transformatie bij de gezinnen. Door het opruimproces wordt duidelijk wat écht belangrijk is in het leven. Dit wil jij ook! Bij ‘Het Opruimfestival gaan we opruimen volgens de KonMari methode®.

KonMari consultant

En dat kan nu. Want als KonMari consultant ben ik gecertificeerd om volgens deze methode te werken. Wij gaan samen aan de slag met alle categorieën volgens de KonMari methode®. Marie Kondo noemt dit complete pakket het tidying festival -het opruimfestival- en dat gaan we er van maken!

We bespreken in de startsessie de zes categorieën die jij in je huis aan wil pakken. Voorbeelden van categorieën zijn: kleding, boeken, papieren, knutselspullen, speelgoed, kookspullen en spullen met sentimentele/ emotionele waarde.

In zes opruimsessies van elk 3 uur werken we samen aan de besproken categorieën.

En vind je het leuk om Marie Kondo’s file folding method te leren? Ik leer het je graag.

We ronden iedere sessie bewust af en nemen de tijd om te bespreken en te noteren wat voor jou goed heeft gewerkt en wat jij wilt onthouden. Ik houd dit voor jou bij en zo ontstaat er een persoonlijk document waar jij in de toekomst op terug kan vallen.

Zo houd je de rust en ruimte in jouw huis en in jouw hoofd vast.

Jouw mooiste leven

In dit complete pakket, volledig volgens de KonMari methode, begeleid ik jou zodat jouw huis die plek wordt waar jij tot rust komt en die bijdraagt aan jouw mooiste leven.

Ben je benieuwd wat ik als Professional organizer en KonMari consultant voor jou of jouw bedrijf kan betekenen?

Neem dan voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek contact met me op. Of plan onze telefonische kennismaking eenvoudig zelf in via deze link, dan neem ik op het ingeplande moment contact met jou op. Ik kijk er naar uit met je kennis te maken!