High Potential
€2497,00

Je zit vol met ideeën en inspiratie. Je bent voor jezelf begonnen om het werk op jouw manier te kunnen doen, om vrij te zijn welke kant je op gaat en hoe je je tijd indeelt. Echter, je merkt dat veel van die tijd naar randzaken gaat en je voelt je niet productief. 

Herkenbaar?

Je bent ambitieus en probeert thuis of op kantoor een rustige en inspirerende werkplek voor jezelf te creëren maar dat lukt niet. Je raakt afgeleid door al het andere dat nog gedaan moet worden. Je komt er niet aan toe je goede ideeën uit te werken en je hebt veel meer potentie dan er nu uit komt. Samen met je laptop ontvlucht je geregeld je huis om ergens anders wel efficiënt en rustig door te kunnen werken. Je verlangt naar meer rust en ruimte en je hebt constant het gevoel dat je tot zoveel meer in staat bent. Aan het eind van de dag ben je op, met een to do lijst die langer is dan aan het begin van die dag. Het is tijd om dit te doorbreken.

Het traject

Wij gaan in tien opruimsessies van elk 3 uur bij jou thuis, op kantoor of via Teams met alle categorieën aan de slag.

In de startsessie bespreken de categorieën in je huis én de online categorieën die jij aan wil pakken. Voorbeelden van online categorieën zijn: email, agenda, taken en to-do’s.

Bij High Potential krijg je een bonussessie. Deze sessie van 1,5 uur -bij jou thuis of via Teams- kan je tot zes maanden na afronding van dit traject inzetten wanneer jij dat kan gebruiken.

We ronden iedere sessie bewust af en nemen de tijd om te bespreken en te noteren wat voor jou goed heeft gewerkt en wat jij wilt onthouden. Ik houd dit voor je bij en zo ontstaat er een persoonlijk opruimdocument waar jij in de toekomst op terug kan vallen om de rust en ruimte in jouw huis en in jouw hoofd vast te houden.

Je krijgt mijn telefoonnummer en hebt gedurende de weken van High Potential toegang tot onbeperkt whatspp support van mij. Geen vraag hoeft te wachten, hoe klein deze ook voelt. Mijn coaching is constant beschikbaar, niks staat jouw opruimproces in de weg.

We sluiten jouw High Potential af met een sessie via Teams van 1,5 uur. In deze afsluitende sessie nemen we jouw stappen door en bespreken we hoe jij de rust en ruimte, in je huis en online, vast kan houden.

Ben je benieuwd wat ik als Professional organizer en KonMari consultant voor jou of jouw bedrijf kan betekenen?

Neem dan voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek contact met me op. Of plan onze telefonische kennismaking eenvoudig zelf in via deze link, dan neem ik op het ingeplande moment contact met jou op. Ik kijk er naar uit met je kennis te maken!