Kickstart
€397,00

Je hebt alles al geprobeerd om in huis weer die rust, overzicht en ruimte te krijgen waar je zo naar verlangt maar de chaos blijft. Misschien wil je graag ontspullen en een heerlijk georganiseerde kledingkast. Je weet niet hoe en waar je moet beginnen en je bent op zoek naar expertise en hulp bij het maken van een echt goede start in jouw opruimproces.

Intensieve opruim sessie

Kickstart is een intensieve opruim sessie van 5 uur bij jouw thuis -of via Teams- waarin we samen aan de slag gaan met één categorie of één ruimte.

Tijdens de Startsessie via Teams bespreken we met welke categorie of ruimte we aan de slag gaan. Dit is de categorie of ruimte die jou het meeste oplevert aan rust en ruimte wanneer deze is opgeruimd.

Voorbeelden van categorieën zijn: kleding, boeken, papieren, knutselspullen, speelgoed, kookspullen en spullen met sentimentele/ emotionele waarde.

Intenties

Ook bespreken we in de Startsessie wat jouw verwachtingen, wensen en intenties zijn. Deze Kickstart geeft jou naast rust en ruimte volop inspiratie en handvaten om andere categorieën of ruimtes zelf en in je eigen tempo aan te pakken.

En misschien hoef je niks anders op te ruimen en geniet je na deze Kickstart van de ontstane rust. Of voel je eindelijk de tijd en ruimte om dat ene idee eens uit te werken.

Je kan weer verder, met nieuwe energie!

Ben je benieuwd wat ik als Professional organizer en KonMari consultant voor jou of jouw bedrijf kan betekenen?

Neem dan voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek contact met me op. Of plan onze telefonische kennismaking eenvoudig zelf in via deze link, dan neem ik op het ingeplande moment contact met jou op. Ik kijk er naar uit met je kennis te maken!