Pakket Maan
€2320,00

Je zit vol met ideeën en inspiratie. Je bent voor jezelf begonnen om het werk op jouw manier te doen, om vrij te zijn welke kant je op gaat en hoe je je tijd indeelt. Echter, je merkt dat veel van die tijd naar randzaken gaat en je voelt je niet zo productief en relaxed als je verwacht had.

Jij hebt zo veel potentie

Je bent ambitieus en probeert thuis of op kantoor een rustige en inspirerende werkplek voor jezelf te creëren maar dat lukt niet. Je raakt afgeleid door al het andere dat nog gedaan moet worden. Je komt er niet aan toe je goede ideeën uit te werken en je hebt veel meer potentie dan er nu uit komt. Samen met je laptop ontvlucht je geregeld je huis om ergens anders wel efficiënt en rustig door te werken. Je verlangt naar meer rust en ruimte en je hebt constant het gevoel dat je tot zoveel meer in staat bent. Aan het eind van de dag ben je op, met een to do lijst die langer is dan aan het begin van die dag en jij weet; het is tijd om dit te doorbreken.

Het traject

Wij gaan in tien opruimsessies van elk 4 uur bij jou thuis, op kantoor of via Teams met alle categorieën aan de slag.

In de startsessie bespreken de categorieën in je huis én de online categorieën die jij aan wil pakken. Online categorien zijn de spullen die je niet ziet, maar die wel kunnen voelen als te veel en kunnen zorgen voor een gevoel van chaos en stress. Voorbeelden van online categorieën zijn: email, agenda, taken, to-do’s, plannen en doelen.

De 10 sessies kunnen verdeeld worden over 6 of 7 sessies in huis en 4 of 3 sessies met jouw online omgeving. Zo pak je álles aan en zorg je op alle vlakken voor rust, ruimte en overzicht. Zodat jij weer kan ontspannen en vanuit rust kan nadenken, keuzes maken, ideeen uitwerken. Gewoon weer dat doen wat jij écht belangrijk vindt.

Bij het pakket Maan krijg je een bonussessie. Deze sessie van 1,5 uur -bij jou thuis of via Teams- kan je tot zes maanden na afronding van dit pakket inzetten wanneer jij dat even extra kan gebruiken.

We ronden iedere sessie bewust af en nemen de tijd om te bespreken en te noteren wat voor jou goed werkt en wat jij wilt onthouden. Zo ontstaat er een persoonlijk opruimdocument waar jij in de toekomst op terug kan vallen.

Zo heb je, ook in drukkere of meer chaotische tijden, je eigen route naar rust en ruimte in huis en daarmee ook in jouw hoofd.

Je krijgt mijn telefoonnummer en hebt gedurende de weken van dit pakket toegang tot onbeperkt whatspp support van mij. Geen vraag hoeft te wachten, hoe klein deze ook voelt. Mijn coaching is constant beschikbaar, niks staat jouw opruimproces in de weg.

Heb je interesse in een van de pakketten of heb je vragen?

Neem dan voor een vrijblijvend en gratis gesprek contact met me op. Ik kijk er naar uit met je kennis te maken!