Pakket Maan
€ 1525,00

Het zes maanden opruim- en coachings traject. Opruimen van binnen en van buiten.

In mijn unieke aanpak combineer ik Systemisch Werk met opruimen. Soms meer van het een en soms meer van het ander. Precies wat nodig is om jouw -opruim-doelen te behalen.

Coaching en opruimen

In het startgesprek bespreken we jouw doelen, intenties en verwachtingen en mijn werkwijze. Én pakken we onze agenda’s erbij en maken we een planning voor de komende zes maanden.

Gedurende de zes maanden is er iedere maand ruimte voor een opruimsessie van 3 uur bij jou thuis waarin we met één categorie spullen aan de slag gaan. Voorbeelden van categorieën zijn: kleding, boeken, papieren, knutselspullen, speelgoed, kookspullen en spullen met sentimentele/ emotionele waarde.

Gedurende de zes maanden is er iedere week ruimte voor een telefonisch opruimgesprek van 30 minuten waarin we dat bespreken dat aandacht mag krijgen.

Ruimte voor jou

Gedurende zes maanden is er volop aandacht en ruimte voor jouw opruimproces. Je hebt de tijd om inzichten in jouw eigen tempo te verwerken, categorieen op te delen over meerdere opruimsessies en samen met mij categorieen aan te pakken die je zelf misschien uitstelt. Ik ben er voor persoonlijke coaching en praktische begeleiding en blijf er tegelijk op gericht dat jouw doelen worden behaald en projecten afgemaakt.

Opruimen, zodat jouw omgeving weer klopt met wie jij echt bent. En met hoe jij je daarin wil voelen.

Heb je interesse in een van de pakketten of heb je vragen?

Neem dan voor een vrijblijvend en gratis gesprek contact met me op. Ik kijk er naar uit met je kennis te maken!