Pakket Zon
€297,00

Dé kickstart van jouw opruimproces, zodat jij weer verder kan!

Heb je alles al geprobeerd om in huis weer rust, overzicht en ruimte te krijgen waar je zo naar verlangt? Maar blijft het chaos? Of wil je graag ontspullen en een heerlijk georganiseerde kledingkast, maar weet je niet hoe en waar je moet beginnen?

Wanneer je op zoek bent naar expertise en hulp bij het maken van een écht goede start in jouw opruimproces, ben je hier op de goede plek.

Intensieve opruim sessie

Bij dit pakket hoort een intensieve opruim sessie van 5 uur bij jouw thuis -of via Teams- waarin we samen aan de slag gaan met één categorie of één ruimte. Het is ook mogelijk om dit pakket op te delen in twee opruimsessies van 2,5 uur.

Tijdens het startgesprek bespreken we met welke categorie of ruimte jij aan de slag wil gaan. Dit is de categorie of ruimte die jou het meeste oplevert aan rust en ruimte wanneer deze is opgeruimd.

Voorbeelden van categorieën zijn: kleding, boeken, papieren, knutselspullen, speelgoed, kookspullen en spullen met sentimentele/ emotionele waarde.

Ook bespreken we in het Startgesprek wat jouw verwachtingen, wensen en intenties zijn zodat mijn begeleiding en het pakket daar op aansluit.

Jouw resultaat

Dit pakket geeft jou, naast rust en ruimte, volop inspiratie en handvaten om andere categorieën of ruimtes zelf en in je eigen tempo aan te pakken.

En misschien hoef je niks anders op te ruimen en geniet je van de ontstane rust. Of voel je eindelijk de tijd en ruimte om dat ene idee eens uit te werken.

Jij kan weer verder, met nieuwe energie!

Heb je interesse in een van de pakketten of heb je vragen?

Neem dan voor een vrijblijvend en gratis gesprek contact met me op. Ik kijk er naar uit met je kennis te maken!