back to top

Professional Organizer Wat doet een professional organizer en welke specialiteiten heeft Sara Gabrielle Professional Organizer?

Professional Organizer

Een professional organizer is een specialist in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. Een professional organizer begeleidt en adviseert bij het creëren van overzicht en structuur in tijd en ruimte. Professional organizers kunnen van onschatbare waarde zijn voor zowel particulieren als bedrijven.

Sara Gabrielle Professional Organizer voor particuliere klanten

Ben je toe aan een opgeruimd huis waarin jij je thuis voelt zonder het onrustige gevoel dat je nog van alles moet doen? Ben je graag creatief bezig, maar komt er de laatste tijd niets meer uit je handen? Ben je toe aan echte tijd voor je gezin, voor je vrienden en voor jezelf? Dan ben je waarschijnlijk toe aan overzicht, structuur, rust en een systeem dat voor jou werkt.

Sara Gabrielle biedt praktische begeleiding bij het organiseren van jouw huishouden, spullen, foto’s en/of privé administratie. Dit gebeurt op een manier die bij jou past en die voor jou goed voelt, jij houdt de regie.

Ook als jij door bijvoorbeeld ADHD, ADD, autisme of een geestelijke aandoening hulp nodig hebt bij het organiseren en structureren van je dagelijkse leven, helpt en begeleidt Sara Gabrielle je daar graag bij.

Het resultaat voor jou is overzicht en structuur en vanuit daar tijd en ruimte voor wat jij écht belangrijk vindt!

Sara Gabrielle Professional Organizer voor zakelijke klanten

Ben jij of zijn jouw medewerkers toe aan een overzichtelijk werkomgeving, het organiseren van (digitale) documenten, een logisch en overzichtelijk archief, een mailbox die aan het eind van de werkdag leeg is en een takenlijst waar je op kan vertrouwen? Willen jullie grip op tijdsbesteding en planning, uitstelgedrag aanpakken, prioriteiten stellen en/ of overzicht over taken en doelen?

Sara Gabrielle biedt een-op-een begeleiding en verzorgt trainingen met als uiteindelijke doel dat jij of jouw medewerkers met minder stress en met meer werkplezier productief zijn.

Benieuwd wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen?
Neem dan contact met mij op!