Professional Organizer

Een professional organizer is een expert in het aanbrengen van rust, ruimte, structuur en overzicht. Het is een praktische coach die jou begeleidt bij het maken van keuzes over spullen, documenten, foto’s en tijd. Hierdoor heb jij de rust, tijd en ruimte hebt voor dat wat jij écht belangrijk vindt.

Sara Gabrielle biedt verschillende programma’s aan om dit te bereiken. Bij ‘Lets get Organized’ gaan wij samen aan de slag en bij het ‘Kickstart’ programma ga ik voor jou aan de slag. Ook is Sara Gabrielle gecontracteerd als zorgaanbieder via de WMO.

Lets get organized

Wil jij een opgeruimd huis waarin jij je thuis voelt zonder het onrustige gevoel nog van alles te moeten doen, wil je overzicht over je documenten, je huishouden op orde en meer structuur in je taken en tijd?

Sara Gabrielle biedt jou met ‘Lets get Organized’ praktische begeleiding bij het organiseren van jouw spullen, documenten, foto’s en tijd.

We gaan samen opruimen, ik benoem zaken die jou kunnen helpen bij het maken van keuzes en ik denk mee over hoe en waar je jouw waardevolle spullen op een logische, praktische en mooie manier op kan ruimen. We gaan samen kijken naar jouw agenda, takenlijst en prioriteiten en hier een eenvoudig, goed werkend en haalbaar systeem in aanbrengen.

In ‘Lets get Organized’ leer ik jou anders naar jouw spullen, ruimte en tijd te kijken, leer je nieuwe routines aan die juist voor jou of jouw gezin goed werken en ontstaat er meer rust, tijd en ruimte.

Kickstart!

Ben je toe aan een heerlijk opgeruimd en georganiseerd huis en een goed en logisch werkend systeem om dat zo te houden? Wil je af van het gevoel dat je nog van alles moet doen en wil je niet meer iedere dag tegen achterstallige opruimtaken aankijken maar kom je hier door je gezinsleven, carrière en volle agenda gewoon niet aan toe?

Met het Kickstart! programma ga ik voor jou aan de slag. In een zorgvuldig kennismakingsgesprek wordt de opdracht besproken, worden de ruimte(s) bekeken en worden duidelijke afspraken gemaakt. Zo werk ik bijvoorbeeld met jouw organize producten of met nieuw aan te schaffen producten, wordt er niets weggegooid wanneer jij dat niet wil en breng ik een logisch en goed werkend systeem aan dat bij jou past.

Met respect voor jouw wensen, jouw spullen en zonder oordeel breng ik overzicht aan in de ruimtes waarin jij dat mist. Ik geef die ruimtes een kickstart! zodat jij het daarna prima zelf bij kan houden.

Gecontracteerde Zorgaanbieder WMO

Sara Gabrielle Professional Organizer is per 1 juli 2019 gecontracteerd als zorgaanbieder voor de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) Achterhoek. De diensten van Sara Gabrielle Professional Organizer kunnen als ZIN (zorg in natura) of PGB (persoons gebonden budget) worden afgenomen. Afhankelijk van de hulpvraag kan mijn begeleiding eenmalig zijn maar ook tijdelijk of structureel. Graag informeer ik verwijzers en klanten, in een kennismakingsgesprek, over alle mogelijkheden zodat zorgvuldig besloten kan worden of jullie gebruik willen maken van de diensten van Sara Gabrielle Professional Organizer.

Voor meer informatie hierover kun je met mij contact opnemen, of kijken op de website van Per Saldo, het CIZ of de Sociale Verzekerings Bank.

Benieuwd wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen?
Neem dan contact met mij op!