back to top

Werkwijze & Tarieven Voor particuliere klanten

Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek bij jou thuis, krijg ik een goed beeld en bespreken we je wensen en eventuele knelpunten. Een kennismakingsgesprek met mij is altijd vrijblijvend en altijd gratis. Op basis van het gesprek maak ik een offerte waarin ik de geplande werkzaamheden, de geschatte tijd en de bijbehorende kosten beschrijf. Als jij akkoord bent met de offerte, maak ik een kort plan van aanpak op basis van jouw situatie en wensen en gaan we aan de slag.

Aan de slag, met een professionele aanpak

En dan gaan we echt aan de slag, op een praktische manier en een manier die bij jou past.
Sara Gabrielle Professional Organizers is als aspirant lid aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO) en werkt volgens de de gedragscode van de NBPO. Dit houdt in dat ik discreet, respectvol en zonder oordeel omga met de mensen, situaties en spullen waar ik in mijn werk mee te maken krijg, dat ik doelgericht werk en me blijf ontwikkelen als Professional Organizer.

Evaluatie

Iedere afspraak sluiten we af met een korte evaluatie waarin we bespreken of de gekozen werkwijze eventueel aangepast moet worden of juist goed bij jou en jouw situatie past. Ook bespreken we op dat moment of en wanneer we een vervolgafspraak inplannen.

Mijn tarief

Voor particulieren hanteert Sara Gabrielle Professional Organizer een uurtarief van € 55,00.
Dit tarief is inclusief kleine organizing materialen, reiskosten tot 25 km enkele reis vanaf Winterswijk en een afsluitend telefonisch gesprek, enkele weken na de laatste afspraak.

Reiskosten tot 25 km enkele reis vanaf Winterswijk, worden niet in rekening gebracht. Bij een reisafstand van meer dan 25 km vanaf Winterswijk, breng ik reiskosten van €0,30 per km in rekening. Afspraken kunnen tot 48 uur voor de afspraak kosteloos worden afgezegd. Afspraken die binnen 48 uur voor de afspraak worden afgezegd, worden doorberekend.

Gecontracteerde Zorgaanbieder WMO

Sara Gabrielle Professional Organizer is per 1 juli 2019 gecontracteerd als zorgaanbieder voor de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) Achterhoek. De diensten van Sara Gabrielle Professional Organizer kunnen als ZIN (zorg in natura) of PGB (persoons gebonden budget) worden afgenomen. Afhankelijk van de hulpvraag kan mijn begeleiding eenmalig zijn maar ook tijdelijk of structureel. Graag informeer ik verwijzers en klanten, in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, over alle mogelijkheden zodat zorgvuldig besloten kan worden of jullie gebruik willen maken van de diensten van Sara Gabrielle Professional Organizer.

Voor meer informatie hierover kun je met mij contact opnemen, of kijken op de website van Per Saldo, het CIZ of de Sociale Verzekerings Bank.

Werkwijze en tarieven voor zakelijke klanten

Voor begeleiding en training in de zakelijke markt, hanteer ik andere tarieven. In een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreek ik graag de wensen en maak ik een voorstel op maat.

Benieuwd wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen?
Neem dan contact met mij op!