Opruim sessie
€297,00

Professionele en praktische begeleiding bij jouw opruimproces. Met respect voor jou, jouw spullen en jouw proces gaan we 5 uur samen aan de slag zodat jouw omgeving weer klopt met wie jij echt bent en niets jou meer in de weg staat.

Waarschijnlijk heb je al veel gedaan om in huis weer rust, overzicht en ruimte te krijgen waar je zo naar verlangt. Wanneer je jezelf hier praktische en professionele begeleiding bij gunt, wanneer je nu echt wil starten én het af wil maken, ben je hier op de goede plek.

Door op te ruimen, zorg je goed voor je omgeving en zorg je goed voor jezelf.

Opruim sessie

De opruim sessie is een afspraak van 5 uur bij jouw thuis waarin we samen aan de slag gaan met één categorie of één ruimte.

Tijdens het telefonische startgesprek bespreken we met welke categorie of ruimte jij aan de slag wil gaan. Dit is de categorie of ruimte die jou het meeste oplevert aan rust en ruimte wanneer deze is opgeruimd.

Voorbeelden van categorieën zijn: kleding, boeken, papieren, knutselspullen, speelgoed, kookspullen en spullen met emotionele waarde.

Ook bespreken we in het startgesprek wat jouw verwachtingen, wensen en intenties zijn zodat jouw verwachtingen en mijn begeleiding op elkaar aansluiten.

Het is ook mogelijk om dit pakket op te delen in twee opruimsessies van 2,5 uur.

 

Sara-Gabriella-Over-Mij
Opruim coach

Nadat ik in 2004 afstudeerde aan de Saxion Hogeschool in Deventer, werkte ik twee jaar in de psychiatrie en aansluitend 14 jaar met veel plezier in loondienst in het sociale domein als trajectbegeleider, trainer, klantmanager en coach. In 2019 leerde ik het vak van Professional Organizer kennen. Mijn rust, overzicht, opruimkwaliteiten en jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen, kwamen hierin samen. Met veel enthousiasme volgde ik de opleiding tot professional organizer bij de NBPO. Eind 2021 volgende ik voor meer verdieping de opleiding tot KonMari consulent, bij opruimexpert Marie Kondo.

Sinds januari 2019 werk ik als opruimcoach – ook wel, professional organizer- eerst naast mijn baan in loondienst en sinds 2022 volledig als zelfstandige.

Jouw resultaat

Door dit opruimproces train je jezelf in het maken van keuzes, in voelen wat voor jou belangrijk is en in wanneer het voor jou opgeruimd is en voelt en hoe je dat op een haalbare en simpele manier zo kan houden.

Deze opruim sessie geeft jou, naast rust en ruimte, volop inspiratie en handvaten om andere categorieën of ruimtes zelf en in je eigen tempo aan te pakken.

En misschien hoef je na de opruim sessie geen andere categorie of ruimte aan te pakken en geniet je van de ontstane rust. Of voel je eindelijk de tijd en ruimte om dat ene idee eens uit te werken.

Jij kan weer verder, vanuit rust en met nieuwe energie!