Yoga
va €67,00

Voor een moment van ontspanning op jouw evenement, retraite, bijeenkomst of werk geef ik yoga lessen op locatie aan kleine groepen, eenmalig of met een bepaalde regelmaat. Tevens geef ik Yoga Personal Training, op maat gemaakte yoga lessen bij jou thuis voor een of maximaal twee deelnemers.

Sara-Gabriella-Over-Mij
Yoga op locatie

Organiseer jij een dag voor jouw klanten, een retraite of bijeenkomst, een speciale dag met vriendinnen, gun je jouw medewerkers meer ontspanning en balans in een drukke periode of preventief om uitval te voorkomen?

Vooraf bespreken we welke yoga stijl aansluit. Ik zorg voor de juiste materialen en kom graag naar jullie locatie om een ontspannen yoga les te verzorgen. Dit kan eenmalig en dit kan met een afgesproken regelmaat.

Daarnaast geef ik op een beperkt aantal momenten in de week Yoga Personal Training. Op maat gemaakte yogalessen bij jouw thuis voor 1 of maximaal 2 deelnemers.

Yoga docent

In mei 2023 startte ik met de bij de Yoga Alliance geregistreerde 200 uurs yin/yang yoga docenten opleiding bij de Aalo.

In juni 2024 rondde ik de laatste module af en ben ik na 200 leerzame en inspirerende opleidingsuren geslaagd voor de modules Yin Yoga 1 en 2, Power Yoga en Vinyasa Yoga.

Naast de opleiding en inspirerende docenten, leer ik veel door het zelf doen van yoga en door het wekelijks geven van yoga lessen bij GoRound in Winterswijk.

Jouw resultaat

Yoga verbetert de flexibiliteit van je gewrichten, verbetert je lichaamshouding en en vermindert rug-, nek- en schouderklachten.

Naast de lichamelijke effecten, helpt yoga je meer te ontspannen, het vermindert stress en slapeloosheid, leert je los te laten en versterkt je doorzettings- en concentratievermogen.

Voor mij het belangrijkste, yoga gaat over balans. Balans tussen hoofd en lichaam, tussen denken en voelen en tussen kracht en ontspanning. 

Ik vertel je hier graag meer over.