Reviews

Zonder jouw hulp had ik deze grote verandering in onze woonsituatie niet kunnen maken. Ik heb het als erg fijn ervaren dat je me begeleidde in dit proces en dat je me de beslissingen zelf liet maken. Door me een voor een spullen aan te reiken waarover ik een beslissing mocht nemen, heb ik geleerd om sneller overzicht te kijken en me niet overweldigd te voelen door het grote geheel. Wat ik aan jou waardeer ik dat je nooit oordeelt en dat je meegaat in wat voor mij werkt. Wat ik ook aan jou waardeer is dat je niet vasthoudt aan één methode maar dat je écht met mensen werkt.

S. J.

Ik schrok wel een beetje van de hoeveelheid kleding die er in het begin lag. Maar toen we er per categorie doorheen gingen, kreeg ik er snel plezier in. Het was ook niet zo lastig dingen weg te doen. Mijn kast is nog nooit zo opgeruimd geweest, mijn hoofd daardoor ook en ik ben aangezet tot meer! Ik zal nooit een zeer georganiseerd type worden maar het op deze manier opruimen, geeft mij lucht. Ik ben dankbaar voor de inzichten en tips waaruit blijkt dat je echt kijkt naar wat bij mij past. Ik voel me totaal niet veroordeeld om mijn rommel, maar juist gezien. Dank!

Jana Boekholt

Ik heb rust nu in mijn mailbox, weet waar ik met welke mail naar toe moet en vooral belangrijk… hoe ik deze weer kan vinden. Wat heb jij mij goed geholpen om weer structuur aan te brengen, ik ben hier zo blij mee Sara! De rust is in mijn lijf hierdoor weer gecreëerd! Bij een ieder die mij vraagt hoe het gaat, komt altijd jouw naam voorbij. Bij deze nogmaals heel erg bedankt!

R. H.

Wat je gisteren hebt bereikt met mij, is van onschatbare waarde. Ik heb de factuur meteen betaald. Ik voel me vanmorgen helemaal verfrist, werd wakker met de gedachte: gisteren is echt gebeurd, ik heb het niet gedroomd. Vandaag ga ik vol vertrouwen en met frisse moed zelf verder met opruimen.

S. J.

Laatst heeft Sara een Masterclass gegeven in mijn traject, en dat was super!! Ze doet dit op zo’n rustige en heldere manier, helemaal passend bij het onderwerp. Want dat is wat je ook wil ervaren in je omgeving. Alles wat Sara deelt is overzichtelijk en eenvoudig gestructureerd. Makkelijk toepasbaar en geeft direct houvast om aan de slag te gaan. Sara heeft een hele fijne energie en denkt echt met je mee. Hele grote aanrader!!

Mirjam Heijder - Slow Living

Wat ontzettend fijn dat je mij hebt willen helpen met het opruim festival! Ik heb het als zeer intensief en waardevol ervaren! Wat een fijne, rustige en respectvolle manier van werken en zijn heb je. Je zorgde ervoor dat ik ook (meestal 😉 ) rustig kon blijven. Samen zijn we alle categorieën doorgegaan en dat gaf uiteindelijk een tevreden, compleet gevoel! Zo fijn om zo te starten met verhuizen. Zo wist ik precies wat ik mee nam en het grootste deel van datgene dat mee ging, mocht blijven. Ik heb geleerd om anders naar spullen te kijken. Niet alles hoeft bewaard te blijven, enkel voor de herinnering of omdat het gekregen is. Dankbaar afscheid nemen van spullen geeft vervolgens weer ruimte. Ik denk nu anders na voordat ik iets aanschaf. Niet meer zozeer van: over zoveel jaar is het misschien leuk voor mijn zoontje. Maar wat leuk, als hij de juiste leeftijd heeft, kan ik daar naar op zoek gaan. Dat maakt dat ik met veel minder spullen thuis kom of zonder, na een bezoekje aan de kringloop. En daarnaast vond ik het inzicht dat wat je wegdoet ook nooit meer hoeft op te ruimen, erg fijn. Het geeft ruimte in huis en rust in het hoofd.

Anoniem

Voordat jij kwam, was ik bang dat veel van mijn spullen weg zouden moeten. Ik was bang voor een container op de oprit. Bang dat het me te snel zou gaan en bang dat ik er geen controle over zou hebben. Ik wist wel dat er iets moest veranderen. Ik had geen overzicht, veel onrust en voelde me niet meer echt thuis in mijn huis. Ik had altijd het gevoel dat ik iets moest doen, maar wist niet waar ik moest beginnen en stelde het daarom weer uit. Toen kwam jij en van jou hoefde er niks weg. Wat een opluchting! Je hebt me geleerd anders naar (mijn) spullen en mijn ruimte te kijken en daardoor ging ik zelf zien en voelen wat mocht blijven. Uiteindelijk gingen er wel spullen weg, kwam er geen container op de oprit en had ik daar alle controle over.

Anoniem