Reviews

Zonder jouw hulp had ik deze grote verandering in onze woonsituatie niet kunnen maken. Ik heb het als erg fijn ervaren dat je me begeleidde in dit proces en dat je me de beslissingen zelf liet maken. Door me een voor een spullen aan te reiken waarover ik een beslissing mocht nemen, heb ik geleerd om sneller overzicht te kijken en me niet overweldigd te voelen door het grote geheel. Wat ik aan jou waardeer ik dat je nooit oordeelt en dat je meegaat in wat voor mij werkt. Wat ik ook aan jou waardeer is dat je niet vasthoudt aan één methode maar dat je écht met mensen werkt.

S. J.

Ik schrok wel een beetje van de hoeveelheid kleding die er in het begin lag. Maar toen we er per categorie doorheen gingen, kreeg ik er snel plezier in. Het was ook niet zo lastig dingen weg te doen. Mijn kast is nog nooit zo opgeruimd geweest, mijn hoofd daardoor ook en ik ben aangezet tot meer! Ik zal nooit een zeer georganiseerd type worden maar het op deze manier opruimen, geeft mij lucht. Ik ben dankbaar voor de inzichten en tips waaruit blijkt dat je echt kijkt naar wat bij mij past. Ik voel me totaal niet veroordeeld om mijn rommel, maar juist gezien. Dank!

Jana Boekholt

Ik heb rust nu in mijn mailbox, weet waar ik met welke mail naar toe moet en vooral belangrijk… hoe ik deze weer kan vinden. Wat heb jij mij goed geholpen om weer structuur aan te brengen, ik ben hier zo blij mee Sara! De rust is in mijn lijf hierdoor weer gecreëerd! Bij een ieder die mij vraagt hoe het gaat, komt altijd jouw naam voorbij. Bij deze nogmaals heel erg bedankt!

R. H.

Wat je gisteren hebt bereikt met mij, is van onschatbare waarde. Ik heb de factuur meteen betaald. Ik voel me vanmorgen helemaal verfrist, werd wakker met de gedachte: gisteren is echt gebeurd, ik heb het niet gedroomd. Vandaag ga ik vol vertrouwen en met frisse moed zelf verder met opruimen.

S. J.

Voordat jij kwam, was ik bang dat veel van mijn spullen weg zouden moeten. Ik was bang voor een container op de oprit. Bang dat het me te snel zou gaan en bang dat ik er geen controle over zou hebben. Ik wist wel dat er iets moest veranderen. Ik had geen overzicht, veel onrust en voelde me niet meer echt thuis in mijn huis. Ik had altijd het gevoel dat ik iets moest doen, maar wist niet waar ik moest beginnen en stelde het daarom weer uit. Toen kwam jij en van jou hoefde er niks weg. Wat een opluchting! Je hebt me geleerd anders naar (mijn) spullen en mijn ruimte te kijken en daardoor ging ik zelf zien en voelen wat mocht blijven. Uiteindelijk gingen er wel spullen weg, kwam er geen container op de oprit en had ik daar alle controle over.

Anoniem