Mijn aanbod

Opruimen

 

€297,00

Professionele en praktische begeleiding bij jouw opruimproces. Met respect voor jou, jouw spullen en jouw proces gaan we 5 uur samen aan de slag zodat jouw omgeving weer klopt met wie jij echt bent en niets jou meer in de weg staat.

Telefonisch startgesprek waarin we een helder doel stellen

Eén opruimsessie van 5 uur, of twee opruimsessies van 2,5 uur

Tijdens de opruimsessie of opruimsessies gaan we met één categorie of in één ruimte aan de slag.

Voorbeelden van categorieën zijn: kleding, boeken, papieren, knutselspullen, speelgoed, kookspullen en spullen met emotionele waarde

Systemisch Werk

 

€167,00

De systemische sessies bestaan uit in totaal 2,5 uur systemische begeleiding, coaching en een individuele opstelling, geeft inzicht en verheldering over jouw vraag, verlangen, -belemmerende-patronen en dynamieken.

Telefonische intake waarna je per mail een vragenlijst ontvangt, ter voorbereiding op jouw individuele opstelling. De individuele opstelling is een opstelling met houten poppetjes.

De individuele opstelling is een opstelling met houten poppetjes en maakt onbewuste belemmeringen, dynamieken en patronen zichtbaar. Deze sessie duurt ongeveer 1,5 uur,  jouw vraag staat centraal en krijgt de verdiende aandacht.

Een maand na de opstelling, volgt een sessie van ongeveer 1 uur waarin we terug- én vooruitblikken met dat wat er tijdens jouw opstelling zichtbaar werd.

Yoga

va.

 €127,00

Voor een moment van ontspanning op jouw evenement, retraite, bijeenkomst of werk geef ik yoga lessen op locatie aan kleine groepen, eenmalig of met een bepaalde regelmaat.

Gun je jouw medewerkers meer ontspanning en balans in een drukke periode of juist preventief om uitval te voorkomen?

Of organiseer je een dag met vriendinnen, een retraite of een vip dag voor jouw klanten en wil je iets extra’s bieden in de vorm van ontspannen yoga?

Ik geef yoga op locatie, eenmalig of met een bepaalde regelmaat.

Kennismaking inplannen

Heb je uit mijn aanbod een keuze gemaakt of wil je overleggen wat het beste bij jou en jouw vraag past? Via de knop hieronder kan je contact opnemen. Ik kijk er naar uit met je kennis te maken.