Sara-Gabriella-Over-Mij
Over Sara Gabrielle

Ik ben Sara Gabrielle. Moeder van twee geweldige dochters en werk met veel plezier als professional organizer . Ik bied verschillende pakketten aan die allemaal tot doel hebben dat jij jouw -opruim-doelen behaalt. Jouw opruimdoelen behalen is eigenlijk een -vaak noodzakelijke- tussenstap. Want waar het écht om gaat, is waartoe je vanuit een opgeruimde omgeving en een opgeruimd hoofd, in staat bent.

Ik vind het geweldig wanneer ik mag bijdragen aan de transformatie van jouw omgeving thuis, op je werk of online. De transformatie naar de omgeving waarin jij je echt thuis voelt, tot rust komt, oplaadt en op je best bent.

Vrije School

Van mijn peutertijd tot en met het voortgezet onderwijs heb ik op de Vrije School gezeten. Thuis en op school was er veel ruimte voor creativiteit en fantasie. Dit heeft mij gebracht dat ik creatieve oplossingen kan bedenken, van ‘niets’ iets kan maken en open sta voor verschillende levensvisies.

Opleidingen

In 2001 startte ik met de opleiding Maatschappelijk werk en Dienstverlening aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na het behalen van mijn propedeuse maakte ik de overstap naar de Saxion Hogeschool, de Academie Mens en Arbeid in Deventer. Daar volgde ik de HBO opleiding Personeel en Arbeid -nu Human Recourses Management- en koos voor de afstudeerrichtingen Trajectbegeleiding en re-integratie en Loopbaanbegeleiding. Toen ik in 2004 afstudeerde wist ik nog niet hoe passend deze opleiding en afstudeerrichtingen uiteindelijk zouden zijn. Na mijn eerste baan in de begeleiding/ psychiatrie in 2005, wist ik: ik wil mensen begeleiden, op een praktische manier. En dat is precies wat ik nu doe. Met praktische begeleiding rust en overzicht creëren en de omgeving -thuis, op het werk en/ of online- weer laten kloppen met wie mijn klant echt is.

Werk

Na twee jaar in de psychiatrie te hebben gewerkt, werk ik sinds 2007 in het sociale domein als trajectbegeleider, trainer, klantmanager en coach. In 2019 leerde ik het vak van Professional Organizer kennen en volgde ik de opleiding bij de NBPO. Sinds 2021 ben ik ook NLP Practitioner en eind 2021 kwam voor mij een langgekoesterde wens uit. Ik volgende de opleiding tot KonMari consulent, dé opleiding van Marie Kondo en ben nu gecertificeerd om volgens haar opruimmethode te werken.

In 2022 realiseerde ik een geweldige zakelijke mijlpaal. Ik volgde mijn intuïtie en, na een dienstverband van 12 jaar, heb ik mijn baan in loondienst opgezegd om me volledig als zelfstandige op mijn werk als organizer te richten!

Het resultaat voor jou is een omgeving – thuis, op je werk, online – die klopt met wie jij écht bent, en wil zijn.
Sara-Gabriella-Over-Mij
Ontwikkeling

Als gecertificeerd KonMari consultant ben ik onderdeel van een internationaal netwerk van KonMari consultants. Ik registreer mijn gewerkte uren als KonMari consultant, ben op de hoogte van internationale trends op het gebied van organizing en neem deel aan bijscholing.

Heb je interesse in een van de pakketten of heb je vragen?

Neem dan voor een vrijblijvend en gratis gesprek contact met me op. Ik kijk er naar uit met je kennis te maken!