Over Sara Gabrielle

Ik ben Sara Gabrielle, ik ben moeder van twee dochters en woon in Winterswijk. Ik vind opruimen leuk, heel erg leuk zelfs! Net als organiseren, ordenen en het scheppen van duidelijkheid en overzicht in spullen, foto’s, informatie en tijd. Ik houd ervan om op een praktische manier te werken en ben respectvol en creatief in mijn doen en denken.

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Saxion Hogeschool in Deventer. Aan de Academie Mens en Arbeid volgde ik daar de HBO opleiding Personeel en Arbeid met de afstudeerrichtingen ‘Trajectbegeleiding en re-integratie’ en ‘Loopbaanbegeleiding in het onderwijs’. Ik werk sinds 2007 in het sociale domein als trajectbegeleidster, trainster, klantmanager, coach en professional organizer. In het vak Professional Organizer komen mijn kwaliteiten en dat wat ik met zoveel plezier doe, samen!

Als aspirant lid van de NBPO ben ik onderdeel van een landelijk netwerk van Professional Organizers. Ik neem deel aan intervisie- en verschillende thema bijeenkomsten om op de hoogte te zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vak.

Graag help ik jou op een praktische manier die bij jou past naar een opgeruimd huis en een overzichtelijke werkomgeving. Ik help je bij het vinden van structuur en overzicht, zodat jij tijd en ruimte krijgt voor dat wat jij het liefste doet en dat wat jij écht belangrijk vindt.

Sara Gabrielle
Benieuwd wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen?
Neem dan contact met mij op!