terug naar boven

Meer over Sara Gabrielle

Ik ben Sara Gabrielle en woon met mijn gezin in Winterswijk. Ik vind opruimen leuk, heel erg leuk zelfs! Net als organiseren, ordenen en het scheppen van duidelijkheid en overzicht in spullen, foto’s, informatie en tijd. Ik houd ervan om op een praktische manier te werken en ben respectvol en creatief in mijn doen en denken. Deze kwaliteiten zet ik bewust en onbewust in in mijn werk en in mijn privéleven, ze zijn onderdeel van wie ik ben en van hoe anderen mij omschrijven. Ik werk sinds 2007 in het sociale domein als coach, trajectbegeleidster en trainster. In het vak Professional Organizer komen mijn kwaliteiten en dat wat ik met zoveel plezier doe, samen!

Als aspirant lid van de NBPO ben ik onderdeel van een landelijk netwerk van Professional Organizers. Ik neem deel aan intervisie- en verschillende thema bijeenkomsten om op de hoogte te zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vak.

Graag help ik jou door middel van begeleiding of training, op een praktische manier die bij jou of bij jouw bedrijf past naar een opgeruimd huis en een overzichtelijke werkomgeving. Ik help je bij het vinden van structuur en overzicht, zodat jij tijd en ruimte krijgt voor dat wat jij het liefste doet en dat wat jij écht belangrijk vindt.

Sara Gabrielle

Benieuwd wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen?
Neem dan contact met mij op!