Sara-Gabriella-Over-Mij
Over Sara Gabrielle

Ik ben Sara Gabrielle. Moeder van drie geweldige dochters en de eerste Systemisch Organizer en Systemisch Opruimcoach van Nederland. Ik bied verschillende pakketten aan die allemaal tot doel hebben dat jij jouw -opruim-doelen behaalt. Jouw opruimdoelen behalen is eigenlijk een -vaak noodzakelijke- tussenstap. Want waar het écht om gaat, is waartoe je vanuit een opgeruimde omgeving en een opgeruimd hoofd, in staat bent.

Ik vind het geweldig wanneer ik mag bijdragen aan de transformatie van jouw omgeving thuis, op je werk of online. De transformatie naar de omgeving waarin jij je echt thuis voelt, tot rust komt, oplaadt en op je best bent.

Vrije School

Van mijn peutertijd tot en met het voortgezet onderwijs heb ik op de Vrije School gezeten. Thuis en op school was er veel ruimte voor creativiteit en fantasie. Dit heeft mij gebracht dat ik creatieve oplossingen kan bedenken, van ‘niets’ iets kan maken en open sta voor verschillende levensvisies.

Opleidingen

In 2001 startte ik met de opleiding Maatschappelijk werk en Dienstverlening aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na het behalen van mijn propedeuse maakte ik de overstap naar de Saxion Hogeschool, de Academie Mens en Arbeid in Deventer. Daar volgde ik de HBO opleiding Personeel en Arbeid -nu Human Recourses Management- en koos voor de afstudeerrichtingen Trajectbegeleiding en re-integratie en Loopbaanbegeleiding. Toen ik in 2004 afstudeerde wist ik nog niet hoe passend deze opleiding en afstudeerrichtingen uiteindelijk zouden zijn. Na mijn eerste baan in de begeleiding/ psychiatrie in 2005, wist ik: ik wil mensen begeleiden, op een praktische manier. En dat is precies wat ik nu doe. Met praktische begeleiding rust en overzicht creëren en de omgeving -thuis, op het werk en/ of online- weer laten kloppen met wie mijn klant echt is.

Blijven leren en ontwikkelen

Na twee jaar in de psychiatrie te hebben gewerkt, werkte ik van 2007 tot en met 2022 in het sociale domein als trajectbegeleider, trainer, klantmanager en coach. In 2019 leerde ik het vak van Professional Organizer kennen en volgde ik de opleiding bij de NBPO. Sinds 2021 ben ik ook NLP Practitioner en eind 2021 volgende de opleiding tot KonMari consulent, bij opruimgoeroe Marie Kondo.

In 2022 heb ik mijn baan in loondienst opgezegd om me volledig als zelfstandige op mijn mooie werk als organizer te richten.

En ik bleef en blijf leren. In 2022 volgde ik Spaanse les, in 2023 ben ik begonnen met de 200 uurs opleiding tot Yin Yang Yoga docent en in september 2023 ben ik gestart met de opleiding Systemisch Werk.

De ene opleiding of training volg ik meer voor mezelf, de andere meer voor mijn werk. De rode draad is altijd: meer rust, ruimte, overzicht én plezier voor mezelf en voor mijn klanten.

Het resultaat voor jou van werken met mij, is meer rust, ruimte en overzicht in je huis, op je werk en vooral, in jezelf.
Sara-Gabriella-Over-Mij
Ontwikkeling

Door de  klanten die ik mag begeleiden, de collega’s met wie ik samen mag werken, de opleidingen die ik volg en mijn brede interesse in persoonlijke ontwikkeling, sta ik niet stil en blijf ik in ontwikkeling. En blijft ook mijn aanbod in ontwikkeling.

De rode draad in mijn werk is opruimen, systemisch werk en yoga.

De ene keer meer van het een, de andere keer meer van het ander en soms een mooie mix van alles samen. Zo kan ik mijn begeleiding afstemmen op mijn klant en op dat wat mijn klant nodig heeft in zijn of haar -opruim-proces en om zijn of haar -opruim-doelen te behalen.

Heb je interesse in een van de pakketten of heb je vragen?

Neem dan voor een vrijblijvend en gratis gesprek contact met me op. Ik kijk er naar uit met je kennis te maken!