Sara-Gabriella-Over-Mij
Over Sara Gabrielle

Sara Gabrielle, opruimcoach, yogadocent en systemisch begeleider. En vooral, moeder van drie geweldige dochters. Dit goed combineren vraagt om rust, overzicht, daadkracht en balans. Deze eigenschappen zet Sara in haar prive leven in en lopen ook als een rode draad door haar werk.

‘Jij straalt zoveel rust uit’
Opruimcoach

Na de Vrije School in Winterswijk en Zutphen, afgeronde HBO opleidingen in Arnhem en Deventer, veel cursussen en trainingen en 15 jaar waardevolle werkervaring in loondienst in het sociale domein als trajectbegeleider, klantmanager, trainer en coach werk in sinds 2019 met veel plezier als zelfstandige.

In 2019 leerde ik het vak van Professional Organizer -ook wel Opruimcoach- kennen. Ik volgde trainingen en cursussen, oa van opruimexpert Marie Kondo en kreeg steeds meer aanvragen voor mooie Opruim Sessies met als doel meer rust, ruimte en overzicht. 

Sara-Gabriella-Over-Mij
Systemisch begeleider

Uit persoonlijke nieuwsgierigheid en om mijn klanten op een nog diepere laag te kunnen begeleiden, startte ik in 2023 met de opleiding Systemisch Werk aan de Academie voor Systemisch Werk in Zutphen. Deze waardevolle SKB, VVH, NOBCO PE, KTNO (NVST), VVET en NBVH geaccrediteerde opleiding mocht ik in maart 2024 afronden door het examen te behalen en sinds die tijd is systemische begeleiding -in de vorm van systemische coaching en opstellingen- een vast onderdeel van mijn aanbod.

Als eerste Systemisch Opruimcoach en Systemisch Organizer van Nederland, geef ik al werkend en lerend steeds meer vorm aan de krachtige combinatie van opruimen en systemisch werk.

‘Sara heeft niet alleen respect voor mij, maar ook voor onze spullen’
Yoga

In mei 2023 startte ik met de bij de Yoga Alliance geregistreerde 200 uurs yin/yang yoga docenten opleiding bij de Aalo.

In juni 2024 rondde ik de laatste module af en ben ik na 200 leerzame en inspirerende opleidingsuren geslaagd voor de modules Yin Yoga 1 en 2, Power Yoga en Vinyasa Yoga.

Naast de opleiding en inspirerende docenten, leer ik veel door het zelf doen van yoga en door het wekelijks geven van yoga lessen bij GoRound in Winterswijk.

Yoga gaat voor mij over balans. Balans tussen hoofd en lichaam, tussen denken en voelen en tussen kracht en ontspanning.

Organiseer jij een dag voor jouw klanten, een retraite of bijeenkomst of gun je jouw medewerkers meer ontspanning en balans in een drukke periode of preventief om uitval te voorkomen?

Ik geef yoga op locatie, eenmalig of met een bepaalde regelmaat.