Sara-Gabriella-Over-Mij
Over Sara Gabrielle

Ik ben Sara Gabrielle. Moeder van twee geweldige dochters en professional organizer in hart en nieren. Ik bied verschillende pakketten aan die allemaal tot doel hebben dat jij jouw opruimdoelen behaalt. Jouw opruimdoelen behalen is eigenlijk een -vaak noodzakelijke- tussenstap. Want waar het écht om gaat, is waartoe je vanuit een opgeruimde omgeving en een opgeruimd hoofd, in staat bent.

Ik vind het geweldig wanneer ik mag bijdragen aan de transformatie van jouw omgeving thuis, op je werk of online. De transformatie naar de omgeving waarin jij je echt thuis voelt, tot rust komt, oplaadt en op je best bent.

Vrije School

Van mijn peutertijd tot en met het voortgezet onderwijs heb ik op de Vrije School gezeten. Thuis en op school was er veel ruimte voor creativiteit en fantasie. Dit heeft mij gebracht dat ik creatieve oplossingen kan bedenken, van ‘niets’ iets kan maken en open sta voor verschillende levensvisies.

Opleidingen
In 2001 startte ik met de opleiding Maatschappelijk werk en Dienstverlening aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na het behalen van mijn propedeuse maakte ik de overstap naar de Saxion Hogeschool, de Academie Mens en Arbeid in Deventer. Daar volgde ik de HBO opleiding Personeel en Arbeid -nu Human Recourses Management- en koos voor de afstudeerrichtingen Trajectbegeleiding en re-integratie en Loopbaanbegeleiding. Toen ik in 2004 afstudeerde wist ik nog niet hoe passend deze opleiding en afstudeerrichtingen uiteindelijk zouden zijn. Want nog iedere dag begeleid ik mijn klanten met enorm veel plezier in hun traject, met het vasthouden van de focus en uiteindelijk het behalen van hun gestelde -opruim- doel.
Werk
Na twee jaar in de psychiatrie te hebben gewerkt, werk ik sinds 2007 in het sociale domein als trajectbegeleider, trainer, klantmanager en coach. In 2019 leerde ik het vak van Professional Organizer kennen en volgde ik de opleiding bij de NBPO. Sinds 2021 ben ik ook NLP Practitioner en eind 2021 kwam voor mij een langgekoesterde wens uit. Ik volgende de opleiding tot KonMari consulent, dé opleiding van Marie Kondo en ben nu gecertificeerd om volgens haar opruimmethode te werken.

In 2022 realiseerde ik een geweldige zakelijke mijlpaal. Ik volgde mijn intuïtie en, na een dienstverband van 12 jaar, heb ik mijn baan in loondienst opgezegd om me volledig op mijn werk als organizer te richten!

Het resultaat voor jou is een omgeving – thuis en online – die bijdraagt aan jouw mooiste leven.
Een optimale mix & holistische visie

Ik werk niet alleen volgens de KonMari methode. Ik pas een optimale mix toe van verschillende methodes en technieken, mijn kwaliteiten, werkervaring en opleidingen. Ik kijk verder dan opruimen voor het oog. Ik kijk naar wat dankbaar losgelaten mag worden en wat juist vastgehouden dient te worden. Ik kijk naar belemmeringen en blokkades die jouw opgeruimde leven in de weg staan en hoe je deze kan doorbreken.

Door mijn holistische visie op opruimen, is jouw uiteindelijke resultaat meer dan je boeken op regenboogvolgorde en je kleding gefilefold -wat ook heel fijn kan zijn-.  Het resultaat voor jou is een omgeving -thuis en online- die bijdraagt aan jouw mooiste leven.

Sara-Gabriella-Over-Mij
Ontwikkeling

Als lid van de NBPO ben ik onderdeel van een landelijk netwerk van Professional Organizers. Ik neem deel aan intervisie- en verschillende thema bijeenkomsten om op de hoogte te zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vak.

Als gecertificeerd KonMari consultant ben ik onderdeel van een internationaal netwerk van KonMari consultants. Ik registreer mijn gewerkte uren als KonMari consultant, ben op de hoogte van internationale trends op het gebied van organizing en neem deel aan bijscholing.

Ben je benieuwd wat ik als Professional organizer en KonMari consultant voor jou of jouw bedrijf kan betekenen?

Neem dan voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek contact met me op. Of plan onze telefonische kennismaking eenvoudig zelf in via deze link, dan neem ik op het ingeplande moment contact met jou op. Ik kijk er naar uit met je kennis te maken!