Pakket Joy
€1440,00

Je kent opruimgoeroe Marie Kondo en haar KonMari methode waarschijnlijk wel via haar Netflix series ‘Tidying up with Marie Kondo’ en ‘Sparking Joy with Marie Kondo’ of haar boeken ‘Opgeruimd’ en ‘Spark Joy’. Je ziet de huizen van de gezinnen die meedoen transformeren van vol en chaotisch naar ruimtes met overzicht en rust. Ook zie je een transformatie bij de gezinnen. Door het opruimproces wordt duidelijk wat écht belangrijk is en misschien dacht jij toen wel: dat wil jij ook!

En dat kan nu. Want bij het pakket Joy werken we geheel volgens de KonMari methode® waar Sara in is gecertificeerd.

KonMari consultant

Als KonMari consultant ben ik gecertificeerd om volgens deze methode te werken. Wij gaan samen aan de slag met alle categorieën volgens de KonMari methode®. Marie Kondo noemt dit complete pakket het tidying festival -het opruimfestival- en dat gaan we er van maken!

We bespreken in de startsessie de zes categorieën die jij in je huis aan wil pakken. Voorbeelden van categorieën zijn: kleding, boeken, papieren, knutselspullen, speelgoed, kookspullen en spullen met sentimentele/ emotionele waarde.

In zes opruimsessies van elk 4 uur werken we samen aan de besproken categorieën.

We ronden iedere sessie bewust af en nemen de tijd om te bespreken en te noteren wat voor jou goed werkt en wat jij hiervan wilt onthouden. Zo ontstaat er een persoonlijk document waar jij in de toekomst op terug kan vallen.

Zo heb je, ook in drukkere of meer chaotische tijden, je eigen route naar rust en ruimte in huis en daarmee ook in jouw hoofd.